Фестиваль Interpipe TechFest 2018 у Дніпрі 15-16 вересня 2018 року

15-16 вересня 2018 року у Дніпрі відбудеться фестиваль Interpipe TechFest 2018

Цього року, уже втретє, відбудеться головне інженерне шоу країни Interpipe TechFest.

Уся Україна збереться на найбільшу техноподію Східної Європи – Interpipe TechFest, яка проходитиме 15-16 вересня в Дніпрі.

На два дні Дніпро знову перетвориться на майданчик для обговорення технічних інновацій, майбутнього української інженерії та космосу. Сім видів технічних змагань, досягнення української промисловості, експозиція космічних підприємств і масштабне лего-конструювання – це лише невеликий перелік активностей, які чекають на учасників і гостей фестивалю.

Авіаційні двигуни і космічні супутники, промислові роботи та інженерні стартапи – усе можна буде побачити в Дніпрі на третіх вихідних вересня.

7 видів технічних змагань

– змагання з судо- і авіамодельного спорту,

– Robbo-battle і чемпіонат з дрифту,

– змагання з мехатроніки і кібер-турнір,

– конкурс для мейкерів з паперу Only Paper Models (новинка цього року).

Масштабне Лего-конструювання

Уже традиційно фанати Лего із товариства Ukrbricks спеціально для Interpipe TechFest зберуть одразу кілька легендарних об’єктів: Hogwarts Land і героїв Marvel – Капітана Америку і Залізну людину.

Open-air лекторій

Традиційно на фестивалі відбудеться open-air лекторій. Серед спікерів – вчені та інноватори, інженери і популяризатори науки, активісти створення смарт – міст.
Уперше в рамках Interpipe TechFest відбудеться виставка – презентація науково-популярних книг Dnepr Book Show.

“Дніпро – це центр української індустрії, місце, де створюються технічні інновації, де працюють кращі інженери і розвивається сучасна українська промисловість. Формат інженерного шоу – кращий спосіб розповісти про інженерів усій Україні, – коментує Дмитро Кисилевський, директор з корпоративних відносин ІнтерПайп, – Я не хочу відкривати всі секрети Interpipe TechFest 2018. Скажу тільки, що буде ще цікавіше, ще інженерніше”.

У 2017 Interpipe TechFest відвідали 15 тисяч гостей, експозиції представили 110 учасників.

Більше деталей на http://techfest.interpipe.biz/ або на сторінці у https://www.facebook.com/interpipe.techfest/.

Довідка:

Interpipe TechFest – найбільший технічний і науково-популярний фестиваль центральної і східної України, промислової частини країни. Проводиться з 2016 р і включає виставку сучасної інженерії і техніки, лекторій у форматі “просто про складне”, змагання з технічних дисциплін

Ініціатор фестивалю – українська промислова компанія ІнтерПайп.

Обговорення цієї новини на форумі…

Перейти до панелі інструментів