Фестиваль Kyiv Comic Con, 01-02 червня 2019

Грандіозне свято для усіх фанатів популярної культури: 
П’ятий Kyiv Comic Con обіцяє бути найкращим!

Фестиваль відбудеться 1-2 червня в Українському домі (вул. Хрещатик, 2). 

Kyiv Comic Con – це перший в Україні фестиваль популярної культури, який об’єднує всі її прояви: кіно, комікси, фантастичну літературу, косплей, відео та настільні ігри, аніме та мангу.

Програма фестивалю цього року крутіша ніж будь-коли! Kyiv Comic Con відвідають актори Річард Брейк (Король Ночі в “Грі Престолів”, Джо Чілл в “Бетмен: Початок”. Інші ролі: “Doom”, “Kingsman: Таємна служба”, “Надприродне”, “Грімм”, “Менді” та ін.), Предраг Бєлац (“Гаррі Поттер”, “Хроніки Нарнії”, серіали “Борджіа” та “Діти Дюни” та ін.), Анна Молєва (обличчя Елізабет з гри BioShock Infinite); відомі польські письменники (Роберт М. Веґнер, Анна Каньтох) та розробники відеоігор світового рівня (Ubisoft, The Farm 51).

Кількість тематичних стендів на Kyiv Comic Con цього року рекордна! На вас чекають Зоряні Війни, всесвіт Гаррі Поттера, Marvel, DC, Термінатор, Warhammer, Гра Престолів, Володар Перстнів, Гоббіт, BioShock, Дивні Дива та інші. 

Зображення

Усі відвідувачі фестивалю зможуть відвідати відкриту зустріч з Річардом Брейком та Предрагом Бєлацом в головному залі фестивалю, а охочі взяти автограф чи сфотографуватися мають змогу придбати окремий квиток на автограф чи фото-сесію. Окрім зустрічей із голлівудськими кіноакторами в кінопрограмі цього року – презентації найочікуваніших українських кінорелізів від FILM.UA Group та студії “Червоний собака”, а також лекції фахівців галузі. 

У фокусі літературної програми фестивалю – візит відомих польських фантастів Роберта М. Веґнера та Анни Каньтох. Окрім зустрічей із ними відбудеться низка дискусій про темне фентезі, наукову фантастику та стан молодої української фантастики, а також допрем’єрні презентації. Серед гостей дискусійної програми – відомі письменники та письменниці, представники провідних видавництв, редактори, перекладачі, художники та знані фахівці в галузі літературознавства.

Комікс-програма теж буде насиченою: на відвідувачів чекає Велика Презентація Коміксів від провідних комікс-видавництв та оголошення нових франшиз, які незабаром з’являться в перекладі українською; тематичні лекції та майстер-класи. На Графічному столі відомі художники малюватимуть наживо протягом обох днів фестивалю: відвідувачі матимуть змогу поспілкуватися, взяти автограф і придбати оригінальні твори.

Геймери зможуть узяти участь у кіберспортивних змаганнях, пограти в найаткуальніші новинки на консолях та в лампові хіти дитинства на ретро-техніці. Фанати зможуть поспілкуватися з титанами ігрової індустрії і випробувати їхні останні розробки: на вас чекає презентація і стенд від Ubisoft (творці таких франшиз як Assassin’s Creed, Far Cry, Steep, Watch Dogs, Trials, Rainbow Six, Ghost Recon і багатьох інших). Польська студія The Farm 51 на інтерактивному стенді та під час окремої презентації в кінозалі продемонструє Chernobylite – нову гру в жанрі survival horror, дія якої відбувається в Чорнобильській зоні відчуження. Для створення гри було використано технологію 3D сканування місцевості, що дає неймовірну точність відтворення локацій. 

Відвідувачі, що захоплюються східною культурою, завдяки центру “Сакура Мацурі” зможуть дізнатися, як вивчати японську мову, дивлячись аніме; навчитися мистецтву оріґамі та японській каліграфії, більше зрозуміти культуру K-POP, а також побачити виставку справжніх вінтажних кімоно та самурайських обладунків! 

В найбільшій в Україні зоні настільних ігор можна буде спробувати зіграти в майже сотню найменувань ігор. Крім того, відбудуться майстер-класи для молодих геймдизайнерів: ви зможете навчитися створювати власні ігри. 

Також на відвідувачів чекають майстер-класи з робототехніки, конкурси і квізи на знання улюблених всесвітів, квести і змагання. Звісно, фестиваль відвідає величезна кількість косплеєрів з неймовірними образами, а також відбудеться яскраве косплей-шоу.

І нарешті, Kyiv Comic Con – це найкраща можливість поповнити свою гік-колекцію на найбільшому тематичному ярмарку в Україні: близько 80 магазинів і майстерень готують для вас сувеніри, круті й корисні вироби та авторські твори.

Вартість квитків:
– На 1 день – 390 грн за квиток.
– На 2 дні – 590 грн за квиток.
Придбати квитки можна через сайт фестивалю і на місці. Дітям до 8 років включно у супроводі дорослих вхід безкоштовний.
Квитки: http://kyivcomiccon.ticketforevent.com/
Сайт і програма фестивалю: http://comiccon.kiev.ua/
Фейсбук: https://www.facebook.com/kyivcomiccon
Instagram: https://www.instagram.com/kyivcomiccon/
Telegram: https://t.me/KyivComicCon/

Обговорення новини на форумі…

Перейти до панелі інструментів